קינמון מקלות
בתהליך עיבוד הקינמון מופקים שלושה מוצרים: הקליפה הגסה, קינמון טחון ומקלות הקינמון היפים.
המקלות משתלבים משתלבים נהדר במשקאות חמים, כגון סיידר חם, יין חם, תה, קפה הפוך, ועוד...
ניתן להוסיף את המקלות לתבשילי בשר, על מנת לקבל טעם עמוק ומיוחד לתבשיל.
בין שמשתמשים במקלות הקינמון ובין שבאבקה המופקת ממנו, אי אפשר לפספס את הארומה והטעם הייחודיים והחזקים של התבלין הזה. מעבר לתרומתו הקולינרית, הקינמון בעל יתרונות תזונתיים. ברפואה המסורתית קינמון ידוע כמסייע בהתמודדות עם מחלת הסוכרת.
על הסחורה שלנו
הקלייה של הפיצוחים נעשית במקום, יום יום, אין סחורה שנשארת על המדף!
אנחנו משתמשים בחומרי הגלם היקרים ביותר.
מבחינת תמחור - יש לנו כוח קנייה אחר, בכל דבר!
ולכן אנחנו מפנקים את הלקוחות שלנו במחיר.
עוד על הסחורה >