קינמון טחון
הסינים מזכירים מזה אלפי שנים את הקינמון בהקשר של ריפוי. במצרים העתיקה קינמון שימש מרכיב דומיננטי בתערובת של עשבי תיבול ותבלינים ששימשו למילוי חללים בגוף החנוט. גם במדינות אירופה נהגו להשתמש בתבלין לריפוי.
בחורף קינמון מככב כתוספת לעוגות, דייסות, תיבול קינוחי פירות, תבשילי קדירה בשריים ובמשקאות חמים: תה קינמון וסיידר חם.
קינמון מופק מהקליפה הפנימית של הצמח וניתן לצרוך אותו אך ורק בצורתו המיובשת. ייבוש הייבוש מתבצע בחום גבוה, באמצעות אור השמש או בתנורים מיוחדים. הקינמון מכיל ויטמינים, מינרלים, פיטוכימיקלים (תרכובות מהצומח) ואנטי־אוקסידנטים (נוגדי חמצון) המגינים על תאי הגוף ומאיטים את קצב ההזדקנות שלו.
התבלינים ב״קבוק״ נטחנים על ידינו. כל התערובות שאנו מוכרים מעורבבות אצלנו במפעל.
על הסחורה שלנו
הקלייה של הפיצוחים נעשית במקום, יום יום, אין סחורה שנשארת על המדף!
אנחנו משתמשים בחומרי הגלם היקרים ביותר.
מבחינת תמחור - יש לנו כוח קנייה אחר, בכל דבר!
ולכן אנחנו מפנקים את הלקוחות שלנו במחיר.
עוד על הסחורה >