עדשים אדומות
במשפחת הקטניות העדשים הן היהלום שבכתר. והן עתיקות ממש! ידעתם שאוכלים אותן כבר 10,000 שנה? יש לכך הוכחות ארכיאולוגיות. עדשים הן מקור עשיר לסיבים תזונתיים וחלבון, במקום השני אחרי פולי הסויה. כמו כן, הן מקור טוב לברזל ומגנזיום.
על הסחורה שלנו
הקלייה של הפיצוחים נעשית במקום, יום יום, אין סחורה שנשארת על המדף!
אנחנו משתמשים בחומרי הגלם היקרים ביותר.
מבחינת תמחור - יש לנו כוח קנייה אחר, בכל דבר!
ולכן אנחנו מפנקים את הלקוחות שלנו במחיר.
עוד על הסחורה >